Personvernerklæring

Ditt personvern er viktig for oss i Hudhelse. I denne personvernerklæringen finner du informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger som vi innhenter, hvilke data vi samler inn og hvilke rettigheter du har når du bruker nettsiden vår. Personvernerklæringen er utarbeidet i henhold til GDPR – EUs forordning om personvern. Den gjelder bruk av ZO Skin Health webshop og informasjon du legger igjen her.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Hudhelse AS. Kontaktinformasjonen til Hudhelse AS er:

Adresse: Løkkeåsveien 3, 1337 SANDVIKA

E-post: mail@hudhelse.no

Telefon: +47 67 54 03 44

Organisasjonsnr.: 979 962 231

 

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte mail@hudhelse.no

Formål med behandlingen av personopplysninger

Vi behandler navn, adresse, telefonnummer, epostadresse, og hva som er kjøpt for å kunne håndtere og registrere dine kjøp og eventuell oppfølging og for å gi deg som kunde service. Denne behandlingen skjer på grunnlag av kjøpsavtalen med deg og behandlingen er nødvendig, og vi har en berettiget interesse i å følge opp kundeforholdet med deg.

Vi behandler navn og e-postadresse når du registrerer deg som bruker og eventuelt oppdaterer din bruker.

 

Hva brukes dine personopplysninger til?

  • For å opprette og håndtere din personlige brukerkonto
  • For behandling av bestillinger i nettbutikken
  • For å sende informasjon om forsendelser
  • For å gi din klinikk innsyn i dine bestillinger

 

Deles dine personopplysninger?

Vi deler dine personopplysninger med våre leverandører for transport, samt din klinikk. Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

I den grad Hudhelse AS bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne, har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

 

Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter må du kontakte oss på den kontaktinformasjon som vi har angitt over. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager. Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

 

Klageadgang

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Husk februarkampanjen som nærmer seg slutten: Kjøp 1 valgfri ZO pads, få ½ pris på nr. 2💙✌️

Velg mellom ZO Complexion Renewal Pads, som er egnet for alle hudtyper, eller ZO Oil Control Pads som er anbefalt en mer talgrik og akne-utsatt hud. Din klinikk gir deg råd om hvor ofte du skal bruke padsene.  Mange kan bruke dem både morgen og kveld. 
Du finner kampanjen hos din faste klinikk, eller på zoskinhealth.no

#zoskinhealth #zoskinhealthnorway #sunnhud #hudhelse #elevateyourskincare #ZOGSR #gettingsakinready #antiacne

Husk februarkampanjen som nærmer seg slutten: Kjøp 1 valgfri ZO pads, få ½ pris på nr. 2💙✌️

Velg mellom ZO Complexion Renewal Pads, som er egnet for alle hudtyper, eller ZO Oil Control Pads som er anbefalt en mer talgrik og akne-utsatt hud. Din klinikk gir deg råd om hvor ofte du skal bruke padsene. Mange kan bruke dem både morgen og kveld.
Du finner kampanjen hos din faste klinikk, eller på zoskinhealth.no

#zoskinhealth #zoskinhealthnorway #sunnhud #hudhelse #elevateyourskincare #ZOGSR #gettingsakinready #antiacne
...

45 1
ZO Complexion Clarifying Serum har en lett, vannbasert gelformulering🩵🧬 Dette gjør at serumet smelter godt inn og føles lett på huden. Serumet fjerner talg uten å irritere. Huden etterlates mindre blank, rødhet reduseres og huden oppleves klarere. 

ZO Complexion Clarifying Serum er fri for parfyme og alkohol. Noe som gjør at serumet passer for de fleste - også for de som har sensitiv hud. 

Husk at du nå får en ZO Exfoliating Cleanser 60 ml i gave ved kjøp av nyheten. 
Du finner produktet og kampanjen hos din faste klinikk eller på zoskinhealth.no. 

#ZOSebumScience #nyhet #lansering #CCS #complexionclarifyingserum #zoskinhealth #sebumcontrol

ZO Complexion Clarifying Serum har en lett, vannbasert gelformulering🩵🧬 Dette gjør at serumet smelter godt inn og føles lett på huden. Serumet fjerner talg uten å irritere. Huden etterlates mindre blank, rødhet reduseres og huden oppleves klarere.

ZO Complexion Clarifying Serum er fri for parfyme og alkohol. Noe som gjør at serumet passer for de fleste - også for de som har sensitiv hud.

Husk at du nå får en ZO Exfoliating Cleanser 60 ml i gave ved kjøp av nyheten.
Du finner produktet og kampanjen hos din faste klinikk eller på zoskinhealth.no.

#ZOSebumScience #nyhet #lansering #CCS #complexionclarifyingserum #zoskinhealth #sebumcontrol
...

149 6
ZO Complexion Clarifying Serum har en lett, vannbasert gelformulering. 💧🧬Dette gjør at serumet smelter godt inn og føles lett på huden. Serumet fjerner talg uten å irritere. Huden etterlates mindre blank, rødhet reduseres og huden oppleves klarere. 

ZO Complexion Clarifying Serum er fri for parfyme og alkohol. Noe som gjør at serumet passer for de fleste - også for de som har sensitiv hud. Husk at du nå får en ZO Exfoliating Cleanser 60 ml i gave ved kjøp av nyheten💙

Du finner produktet og kampanjen hos din faste klinikk eller på zoskinhealth.no. 

#ZOSebumScience #nyhet #lansering #CCS #complexionclarifyingserum #zoskinhealth #sebumcontrol

ZO Complexion Clarifying Serum har en lett, vannbasert gelformulering. 💧🧬Dette gjør at serumet smelter godt inn og føles lett på huden. Serumet fjerner talg uten å irritere. Huden etterlates mindre blank, rødhet reduseres og huden oppleves klarere.

ZO Complexion Clarifying Serum er fri for parfyme og alkohol. Noe som gjør at serumet passer for de fleste - også for de som har sensitiv hud. Husk at du nå får en ZO Exfoliating Cleanser 60 ml i gave ved kjøp av nyheten💙

Du finner produktet og kampanjen hos din faste klinikk eller på zoskinhealth.no.

#ZOSebumScience #nyhet #lansering #CCS #complexionclarifyingserum #zoskinhealth #sebumcontrol
...

69 0
Hvorfor ZO Radical Night Repair? 🌙 
Dette kraftige anti-age-produktet inneholder 1% retinol i et smart leveringssystem for maksimal effekt. Bidrar til å stramme opp, glatte ut og gi en jevnere hudtone. Med antioksidanter og antiinflammatoriske ingredienser demper den inflammasjon. Bonus: Bruk den som en hjemmepeeli 3-5 dager! 💙✨

Du finner produktene hos din faste klinikk eller på zoskinhealth.no

#ZOSkinHealth #AntiAge #SkincareEssentials #retinol #zoglow

Hvorfor ZO Radical Night Repair? 🌙
Dette kraftige anti-age-produktet inneholder 1% retinol i et smart leveringssystem for maksimal effekt. Bidrar til å stramme opp, glatte ut og gi en jevnere hudtone. Med antioksidanter og antiinflammatoriske ingredienser demper den inflammasjon. Bonus: Bruk den som en hjemmepeeli 3-5 dager! 💙✨

Du finner produktene hos din faste klinikk eller på zoskinhealth.no

#ZOSkinHealth #AntiAge #SkincareEssentials #retinol #zoglow
...

98 0
LANSERINGSNYHET FRA ZO SKIN HEALTH 💙🙌 

ZO Complexion Clarifying Serum er et lett serum som passer de fleste hudtyper og er spesielt egnet for kombinasjonshud, fet hud og hud som er utsatt for urenheter, rosacea eller ujevn pigmentering. Serumet fjerner effektivt overflatetalg og døde hudceller, minimerer porer, hydrerer og reduserer rødhet. 

ZO Complexion Clarifying Serum kommer i en lekker flaske med pipette som har automatisk dosering. 

Når du kjøper Complexion Clarifying Serum i februar og mars får du med en ZO Exfoliating Cleanser i reisestørrelse.

#ZOSebumScience #NYHET #zolanserer #sebumcontrol #zoskinhealth #CCS #complexionclarifyingserum #talgkontroll #porereduksjon

LANSERINGSNYHET FRA ZO SKIN HEALTH 💙🙌

ZO Complexion Clarifying Serum er et lett serum som passer de fleste hudtyper og er spesielt egnet for kombinasjonshud, fet hud og hud som er utsatt for urenheter, rosacea eller ujevn pigmentering. Serumet fjerner effektivt overflatetalg og døde hudceller, minimerer porer, hydrerer og reduserer rødhet.

ZO Complexion Clarifying Serum kommer i en lekker flaske med pipette som har automatisk dosering.

Når du kjøper Complexion Clarifying Serum i februar og mars får du med en ZO Exfoliating Cleanser i reisestørrelse.

#ZOSebumScience #NYHET #zolanserer #sebumcontrol #zoskinhealth #CCS #complexionclarifyingserum #talgkontroll #porereduksjon
...

184 4
HAPPY VALENTINES DAY ALLE SAMMEN💝 TIPS: Kjøp 2 valgfri ZO pads til deg og en du er glad i, og få ½ pris på nr. 2. 💞

Velg mellom ZO Complexion Renewal Pads, som er egnet for alle hudtyper, eller ZO Oil Control Pads som er anbefalt en mer talgrik og akne-utsatt hud.

#happyvalentinesday #zoskinhealthnorway #zopads #kampanje #hudhelse #renhud #zoglow

HAPPY VALENTINES DAY ALLE SAMMEN💝 TIPS: Kjøp 2 valgfri ZO pads til deg og en du er glad i, og få ½ pris på nr. 2. 💞

Velg mellom ZO Complexion Renewal Pads, som er egnet for alle hudtyper, eller ZO Oil Control Pads som er anbefalt en mer talgrik og akne-utsatt hud.

#happyvalentinesday #zoskinhealthnorway #zopads #kampanje #hudhelse #renhud #zoglow
...

80 0
Are you ready to meet our newest innovation? A powerful yet gentle solution is unveiling Thursday.

#ZOSebumScience #comingsoon #zoskinhealthnorway  #committoyourskin

Are you ready to meet our newest innovation? A powerful yet gentle solution is unveiling Thursday.

#ZOSebumScience #comingsoon #zoskinhealthnorway #committoyourskin
...

109 5
A Clarifying Force💙Kommer snart! 

#teaser #zoskinhealthnorway #LoveYourSkinJourney #hudpleieprodukter #nyhetslansering

A Clarifying Force💙Kommer snart!

#teaser #zoskinhealthnorway #LoveYourSkinJourney #hudpleieprodukter #nyhetslansering
...

71 2
ZO pads brukes etter rens og eventuelt skrubb for å redusere talg som kan føre til tette porer og skape inflammasjon. Antioksidanter beroliger og roer ned irritert hud. Hvis du ikke allerede har prøvd ZO®️ pads, så er det kanskje akkurat det du mangler for at få fullt utbytte av din hudpleierutine. TIPS: kjøp kampanjen sammen med en venn🫶🌸

Du finner kampanjen hos alle våre klinikker og på www.zoskinhealth.no (link i bio)

#PadsEssentials #TackleTalg #InflammationDefense #SkinSoothing #ZOBeautyMustHave #PadPower #SkincareRoutineUpgrade #ZOBeautyDeal #TryItNow #SkinLove #ZOKlinikker
#janneformoe
#kampanjetilbud

ZO pads brukes etter rens og eventuelt skrubb for å redusere talg som kan føre til tette porer og skape inflammasjon. Antioksidanter beroliger og roer ned irritert hud. Hvis du ikke allerede har prøvd ZO®️ pads, så er det kanskje akkurat det du mangler for at få fullt utbytte av din hudpleierutine. TIPS: kjøp kampanjen sammen med en venn🫶🌸

Du finner kampanjen hos alle våre klinikker og på www.zoskinhealth.no (link i bio)

#PadsEssentials #TackleTalg #InflammationDefense #SkinSoothing #ZOBeautyMustHave #PadPower #SkincareRoutineUpgrade #ZOBeautyDeal #TryItNow #SkinLove #ZOKlinikker
#janneformoe
#kampanjetilbud
...

103 2
modal subscribe