Next-Generation Brightalive Skin Brightener

ZO Skin Health

Nye ZO Brightalive Skin Brightener bidrar til å reversere pigmentforandringer og gi en strålende jevn hud.

 

Mange av oss sliter med ujevn pigmentering. Dette kan utløses av faktorer som UV-eksponering, hormonell ubalanse eller arr etter kviser og urenheter. Overflødig pigment eller hyperpigmentering gjør huden ujevn i farge og tone. Hyperpigmentering kan dessverre være vanskelig å behandle. Det kreves en finjustert balanse mellom eksfoliering av eksisterende eller synlig pigment, og deretter skape optimale forhold for å forhindre dannelse av fremtidig overflødig pigment.

 

 

Heldigvis har ZO Skin Health funnet en ny løsning med Remastered ZO Brightalive® Skin Brightener!

Med kliniske bevis gir Brightalive en klarere hud, reduserer mørke flekker, som igjen gir en lysere og jevnere hudtone.

 

 

Slik fungerer den

En intelligent peptid-drone jobber selektivt med pigmentproduserende celler for å gi en jevnere hudtone og minimere ny misfarging.

Dette forsterkes ytterligere av Tranexamsyre, som er en ny kraftig ingrediens i kampen mot uønsket pigmentering. Tranexamsyre bidrar også til å bremse UV-indusert pigmentproduksjon – en hovedårsak til hyperpigmentering.

ZO Brightalive Skin Brightener er også forsterket med Niacinamid som blant annet bidrar til å redusere pigmentproduksjonen. Denne ingrediensen er en form for vitamin B3 som også gir huden en fin glød. Samtidig støtter Niacinamid hudbarrieren og virker hydrerende. Niacinamid nøytraliserer dessuten frie radikaler og gjenoppretter produksjonen av hudens essensielle lipider, og sikrer dermed ekstra støtte til sensitiv eller irritert hud.

 

 

Resultatet snakker for seg selv

Et 16 uker langt klinisk studie viste at testpersonene fikk fra 43-52 prosent forbedring på hudtone, pigmentering, hudkvalitet og generelt utseende. Resultatet viste også at forlenget bruk av ZO Brightalive Skin Brightener bidro til å gjenopprette en sunn hud og støtte en normalisert pigmentproduksjon. ZO Brightalive anbefales for å forebygge samt behandle milde til moderate tilfeller av ujevn pigmentering.

modal