Evin Ahmad fra Snabba Cash: – Jeg skjønner nå hvor viktig hudpleie er for å få fin hud

Media & buzz

ZO Skin Health

Evin er en av Sveriges mest kjente skuespillere. Det som antakelig er nytt for mange er at hun har slitt med dårlig hud i mange år. Til tider har huden vært så dårlig at hun har gjemt seg bak skjerf og høyhalsede gensere. I fjor høst begynte hun med et skreddersydd kremprogram fra ZO Skin Health. Hun fikk så gode resultater at hun har valgt å stå frem vederlagsfritt i en nordisk kampanje for å fortelle at alle uansett alder, kjønn og etnisitet kan få en sunn hud.

 

KONKRET PLAN GA RESULTATER

I dag har Evin en hud som mange vil misunne henne. Den er fresh, glødende og helt fri for kviser. Men slik som mange andre som har hatt store utfordringer med akne, sliter hun fortsatt med arr. Dette skal også behandles med ZO Skin Health produkter.

For Evins hud er det svært viktig å bruke ZO Exfoliating Cleanser, ZO Dual Action Scrub og ZO Oil Control Pads. Disse produktene renser huden, fjerner døde hudceller, stabiliserer huden og fjerner talg. Samtidig bidrar de til å øke opptaket av andre produkter, og gi bedre resultater av kremer hun påfører etterpå. I tillegg bruker Evin ZO Daily Power Defense og ZO Rozatrol i morgenrutinen for å styrke og stabilisere hudbarrieren. Solbeskyttelse brukes hver dag året rundt.

Siden Evin fortsatt sliter med arr etter mange år med mye kviseutbrudd, er ZO Wrinkle & Texture Repair et av produktene som virkelig gir resultater på hennes hud. Den bruker hun om kvelden, og den er alfa omega for målrettet å jobbe med hudstrukturen slik at den blir jevn, klar, og på sikt har minimalt med synlige arr.

 

 

VIKTIGHETEN AV Å FÅ ET SKREDDERSYDD KREMPROGRAM

Det kan være lurt å se på hudpleieproduktene fra ZO Skin Health som en verktøykasse med produkter som settes sammen på ulik måte avhengig av hva slags hudutfordring du har. Enten du har grov hud med store porer og kviser, ujevn hudfarge, rynker og linjer eller sensitivisert hud, finnes det produkter som kan hjelpe deg til å få drømmehuden. Men det krever dedikasjon og det tar litt tid.

– Men det er SÅ verdt det! Jeg kan ikke se for meg noen andre produkter til min hud, og jeg er så lykkelig for at jeg endelig har funnet noe som faktisk fungerer, avslutter Evin Ahmad.

WRINKLE+TEXTURE REPAIR

Forny huden med potent retinol. Denne kremen bidrar til hudfornyelse, forbedre fine linjer og rynker og gi en jevnere hudtekstur. Som en ekstra bonus får de fleste en flott glød.

EXFOLIATION ACCELERATOR

Med et 10% glykol- og melkesyrekompleks fjerner den døde hudceller som tilstopper porer og gjør huden gusten. Den bidrar til å øke effekten av andre kremer og gi en bedret hudtekstur. Antiinflammatoriske ingredienser roer ned en svekket hud.

 

DAILY POWER DEFENSE

Styrker huden og gir en sunnere hudbarriere. En hel bukett antioksidanter beskytter mot frie radikaler Spesielle DNA reparerende enzymer bidrar til å reparere skade forårsaket av blant annet UV-stråler og forurensing.

 

DUAL ACTION SCRUB

Fjerner døde hudceller, løser opp overflødig talg og bryter ned bakterier som kan forårsake kviseutbrudd. Samtidig tilføres fuktighet og ZO sitt antioksidantkompleks som nøytraliserer frie radikaler.

OIL CONTROL PADS

Effektive pads med 2% salisylsyre som fjerner overflødig talg, smuss og døde hudceller. Bidrar til å dempe talgproduksjonen og redusere store porer. Perfekt for å behandle urenheter og forebygge nye utbrudd.

modal